Loading...

luni, 9 iunie 2008

Iata ce mă irită !

Circula pe mess mai nou urmatoarea tampenie:

Cum ar fi daca am trata Biblia ca pe telefoanele mobile ? Oare le-am purta cu noi mereu, in posete sau in buzunare ? Oare ne-am intoarce dupa ea daca am uitat-o ? Am umbla prin ea de cateva ori pe zi ? Am folosi-o ca sa primim mesaje din textul biblic? Am trata-o ca si cum nu am putea trai fara ea? Oare am darui-o ca si cadou copiilor nostri? Am folosi-o cand calatorim? Am folosi-o in caz de urgente? Si inca ceva, spre deosebire de telefoanele mobile, nu trebuie sa ne facem grija ca vom fim deconectati. Iisus a platit deja factura…in avans !! Unde e Biblia ta ?” P.S. daca esti crestin adevarat da-l mai departe,nu-ti fie rusine. Nu mi e rusine ca EL.zice: cine se va rusina de Mine si eu ma voi rusina

Ideea e ca telefonul mobil chiar are utilitate. In caz de urgente te poate salva prin 112, Biblia n-a avut si nu va avea niciodata aceasta calitate. Totusi nu trebuie sa ne inchinam lui.
PS Societatea e suficient de inteleapta ca sa valorifice fiecare lucru dupa importanta lui. Aiuritii aia care scriu astfel de mesaje tampite chiar n-au pic de spirit autocritic?

Niciun comentariu: