joi, 18 iunie 2009

Intrebari pentru creationisti (III)

Din comentariile anterioare am inteles ca fosilele (toate) sunt niste falsuri create de evolutionisti ca sa poate sa-si argumenteze teoria, in lipsa unor dovezi reale.

1. Atunci de ce legendele antice si medievale vorbesc despre pietrificari ale nu stiu caror sfinti sau alte asemenea? Acolo unde bietul om s-a intalnit cu fosile. Si acelea au fost falsuri?

2. De ce omul crestin medieval, mai aproape de Dumnezeu si de credinta, nu a fost capabil sa gaseasca raspunsul creationistilor actuali: "Sunt urmele vietuitoarelor de la Potop".

3. De ce scheletele vietuitoarelor Ante-Diluviu arata existenta altor specii fata de cele actuale. "Doar se inmultesc dupa soilul lor". Iar Noe a salvat toate speciile, nu?

6 comentarii:

Muritor spunea...

Sunt întrebări fără sens. Adică întrebările au sens, dar să le pui nu are. E ca şi cum ai întreba un mâţ de ce se împerechează cu mă-sa. Odată că nu are inteligenţa ca să-ţi poată răspunde, iar dacă ar avea-o, ar răspunde că "De-aia, pentru că e în călduri."

Noah spunea...

"Iar Noe a salvat toate vietuitoarele, nu?"

Nu. A luat DIN animale, nu pe toate.

Facerea (Geneza)

Capitolul 72.
"Să iei cu tine din toate animalele curate câte şapte perechi, parte bărbătească şi parte femeiască, iar din animalele necurate câte o pereche, parte bărbătească şi parte femeiască.
3. De asemenea şi din păsările cerului să iei: din cele curate câte şapte perechi, parte bărbătească şi parte femeiască, iar din toate păsările necurate câte o pereche, parte bărbătească şi parte femeiască, ca să le păstrezi soiul pentru tot pământul.
4. Căci peste şapte zile Eu voi vărsa ploaie pe pământ, patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi şi am să pierd de pe faţa pământului toate făpturile câte am făcut".
5. Şi a făcut Noe toate câte i-a poruncit Domnul Dumnezeu. "

ateul spunea...

Noah,

a fost o greseala cauzata de neatentie. Am vrut sa spun toate speciile. Am corectat. Merci de atentionare.

galapagos spunea...

@noah Iguanodonu dinozauru` a fost animal necurat de nu a scapat potopului? Dar saracu era ierbivor!...offf

crestinul habotnic spunea...

despre dinozauri se vorbeste in Vechiul Testament.
Nu exista animale curate sau necurate . Citeste Faptele Apostolilor.

ateul spunea...

@crestinul habotnic,
te rog capitol si verset